87 лесни Направи си сам идеи за костюми за Хелоуин за деца от всички възрасти

 Хелоуин е почти тук и е време да станете хитри! Разбира се, можете да поемете по пътя, закупен от магазина, когато става въпрос за детски костюми, но ние обичаме да разгъваме творческите си мускули през това време на годината, за да измислим нещо уникално по рода си.


Този сбор от лесни идеи за костюми за Хелоуин за деца, които си направите сам, включва по нещо за всеки. Ще намерите инструкции, които се грижат за широк набор от умения, от супер лесни (загрейте този пистолет за лепило) до доста изискани костюми (като например, може да ви трябва шевна машина, за да го издърпате) и идеи за всички възрасти, от бебешки костюми за Хелоуин до костюми за Хелоуин за малки деца и дори най-добрите kids fashion clothes за Хелоуин за деца. Има дори селекция от костюми, базирани на емблематични жени, включително Джейн Гудол и Роузи Занитвачката, за да образоват младите момичета за силните жени в историята.


Винаги можете да си купите костюм, ако времето ви свърши, но ако искате този Хелоуин да изберете домашно приготвеното, ние просто знаем, че ще намерите сладка визия в тази колекция за любимите ви малки трикове или лакомства. Ето 87 страховито лесни идеи за домашно приготвени детски костюми за Хелоуин, които да опитате тази година, от Care Bears до каубои и други!


Царевичен костюм за Хелоуин

Уила Грей, дъщеря на сътрудника на cl Лорън Акинс, в детски царевичен костюм със зърна, направени от боядисани в жълто кашони за яйца

БРИ УИЛЯМС

Ако сме научили нещо от TikTok през 2022 г., то е, че царевицата е красиво нещо (това е царевица!). Прегърнете тенденцията с тази очарователна идея за детски костюми за Хелоуин. Уила Грей, дъщеря на певеца и текстописец Томас Рет и сътрудника на Country Living Лорън Акинс, показва този лесен, направен сам царевичен костюм.


източник: countryliving.com

Коментари